ATTEA ASSAF

JUVEL & DESIGN

Jag heter Attea Assaf och arbetar som guldsmed. Sedan barnsben har jag format och designat egna smycken och nu som vuxen uppfyllt min dröm att bli guldsmed. Jag har arbetat och format egna smycken i över 20 år, vilket självklart borgar för en gedigen hantverkskunskap om bland annat vigselringar. Dessutom är jag ledande i Sverige på att specialdesigna smycken, hängen och morgongåvor.

SOM GULDSMEDSDESIGNER
Som guldsmedsdesigner är du en konstnär och skapare av smycken som kombinerar expertis inom metallbearbetning och design. Din roll innebär att omsätta kreativa visioner till fysiska konstverk genom att använda olika metaller och ädelstenar. Här är några saker som du kanske vill prata om när du beskriver dig själv som guldsmedsdesigner:
KREATIV PROCESS:
Berätta om din kreativa process och hur du får inspiration till dina smycken. Diskutera hur du tar idéer från skiss till färdigt smycke.
MATERIAL OCH TEKNIKER:
Dela med dig av din expertis när det gäller olika metaller och ädelstenar. Beskriv de olika tekniker du använder, som exempelvis gjutning, smide eller filigran.
UNIKA SIGNATURSTILAR:
Om du har några signaturstilar eller kännetecken i ditt arbete, tala om dem. Det kan vara specifika detaljer, former eller teman som återkommer i ditt designarbete.
KUNDINTERAKTION:
Diskutera hur du samarbetar med kunder för att förverkliga deras visioner. Berätta om hur du skräddarsyr smycken för att passa deras personliga smak och stil.
HÅLLBARHETSASPEKTER:
Om du integrerar hållbarhetsaspekter i ditt arbete, såsom återvunnet guld eller etiskt utvunna ädelstenar, är det något som kan vara intressant att framhålla. Utbildning och erfarenhet: Om du har en utbildning eller specifik erfarenhet inom guldsmedsdesign, dela gärna med dig av det. Det kan vara relevant för att visa din kompetens och professionalism.
UTMÄRKELSER ELLER ERKÄNNANDEN:
Om du har vunnit några priser eller fått erkännanden för ditt arbete, dela med dig av det för att stärka din trovärdighet som guldsmedsdesigner.
FRAMTIDSPLANER OCH MÅL:
Avsluta gärna med att prata om dina framtidsplaner och mål som guldsmedsdesigner. Det kan inkludera att delta i utställningar, expandera din verksamhet eller utforska nya tekniker och material. Genom att belysa dessa aspekter kan du ge en omfattande bild av din passion och kompetens som guldsmedsdesigner.

KONTAKTA OSS

VI FINNS TILLGÄNGLIGA VIA TELEFON, E-POST OCH SOCIALA MEDIER.
FYLL I DINA UPPGIFTER NEDAN SÅ KONTAKTAR VI DIG!

5 + 11 =

ATELJÉ ATTEA ASSAF

Smycken, Guld & Diamanter

DIAMANTER

har tillgång till alla möjliga storlekar på diamanter och kan sälja dessa till ett mycket bra pris. Du kan även lämna in egna diamanter och vi tillverkar smycken efter dina önskemål och design.

GARANTI

När ni köper eller beställa ni fick också äkthetscertifikat och 2 år garanti för diamanter och smycken.

NÖJD KUND GARANTI

Som kund kan du känna dig trygg i att vända dig till medtryck.

BESÖKSADRESS
Götgatan 83,
116 62 Stockholm

E-POST
info@attea.se

RING OSS
08 – 684 28 665
076 01 65 407

ÖPPETTIDER
Mön-Fre: 10:00-18:30,
Lör: 11:00-16:00